På väg mot nytt medlemsrekord!

Som ni kan följa här på hemsidan så har vi en tickande medlemsklocka som ökar i takt med att vi får in nya barn som medlemmar på Cityidrott. Idag passerade vi 838 stycken vilket innebär att vi är 23 stycken från att slå hela 2016. 

Inför varje år börjar vi alltid om på noll och det gör att vi aldrig riktigt vet hur pass populärt Cityidrott kommer bli. Vi hade nog alla en ödmjuk inställning när vi började 2017 med vetskapen om att vi hade ett rekordår på alla sätt och vis. Vi hade våra aningar om att vi skulle spränga medlemsrekordet eller i alla fall tangera det men att vi skulle sitta här den 3 april och inse att vi är 23 medlemmar från ett nytt rekord, trodde vi aldrig! 

Trycket på antal medlemmar har medfört en del utmaningar såsom att få ut t-shirtar till alla medlemmar. För er alla föräldrar och barn som fått vänta en tid på t-shirt, håll till godo! Vi jobbar så fort vi kan för att se till att de kommer ut. :) 

På onsdag släpper vi en nyhet som är fantastiskt för oss på Cityidrott så håll utkik! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-