Sommarlovsmorgon intar fredagar i sommar

En av våra satsningar denna sommar blir alltså Sommarlovsmorgon hos oss på Cityidrott. Under sex fredagar i sommar får vi besök av ett antal gäster som både kommer bjuda på underhållning men även prova-på för alla barn och ungdomar på plats. 

För alla fritids runt om i Landskrona blir detta ett tillfälle att göra en utflykt och komma ner till oss på Lagunen! :D 

Schemat för sommarlovsmorgon ser ut som följande:
16 juni - Parkour med Air Wipp Helsingborg
Air Wipp är ett av världens främsta varumärken inom parkour och även den största parkourföreningen i Sverige. Här kommer alla få prova på parkour med hjälp av ungdomstränare från Air Wipp.

30 juni - Fotbollsfreestyle med Philip Warren Gertsson
Philip tillhör världens absoluta toppklass inom fotbollsfreestyle och kommer bjuda på både show och prova på att trixa för barnen som vill utveckla sin teknik.

7 juli - Skateboardverkstad med Landskrona 261 SB
Fredrik Leinonen tillsammans med Landskrona 261 SB kommer lära ut hur man åker skateboard och som gäst kommer även en profil från skatevärlden att köra uppvisning.

14 juli - Magi med Caroline Ravn & Slackline med hunden Busker
Caroline Ravn är en av nordens bästa magiker och kommer bjuda på olika trick inom magi samtidigt som hunden Busker kommer bjuda på en uppvisning i Slackline som ni sent kommer glömma.

21 juli - Underhållning med Clownen Cito
Clownen Cito kommer på besök med sin underhållningsshow och bjuder barnen på allt från skratt till ballongdjur.

4 augusti - Karneval med Experimentexpressen
Experimentexpressen från Lund Universitet kommer på besök där alla barn och vuxna får testa olika typer av experiment inom både vatten och kluriga pussel.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-