Sommarkollo 2019
På sommarlovet 2019 arrangerar Cityidrott två olika sommarkollo för alla ungdomar som går i årskurs 4, 5 och 6 i Landskrona kommun.

Det är GRATIS att ansöka till våra sommarkollon men alla som ansöker om en plats måste vara medlem i Cityidrott. Det går att anmäla sig till Cityidrott för att sedan kunna ansöka om en plats, men då behöver man även lämna in en medlemslapp och betala in 50 kronor i avgift för att ett medlemskap ska vara giltig. Avgiften går att betalas in fysiskt på plats på en av våra aktiviteter eller via Swish till numret: 123 036 69 30.
OBS! Märk din betalning med namn på personen och skola som vill bli medlem. (Betalar du via Swish, tillkommer en transaktionskostnad på 1,50 kr.)

Sommarkollo nummer 1 genomförs; Vecka 25. 17/6-20/6 (juni) (måndag-torsdag) och kommer äga rum i Hjelmsjövik utanför Örkelljunga. Det är första gången vi har ett kollo i Hjelmsjövik, gården ägs sedan tidigare av Helsingborg Stad och har lägerverksamhet året runt. Här finns även möjlighet till att paddla kanoter och ligger precis intill en stor sjö. Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

Sommarkollo nummer 2 genomförs; Vecka 33. 12/8-15/8 (augusti) (måndag-torsdag) och kommer att äga rum på Bolmsö utanför Ljungby. På denna lägergård har vi haft sommarkollo på tidigare och ligger precis intill en sjö med tillgång till kanoter och kajaker. Är ni nyfikna på att se hur det såg ut på sommarkollot på Bolmsö 2017, finns videoklipp på vår Youtube-kanal (Cityidrott). Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

Vi har sammanlagt 48 platser totalt för båda våra sommarkollon. Får vi in fler än 48 ansökningar så kommer vi att lotta ut alla platser till de som ansöker.


För mer information om hur man ansöker hittar ni här nedan tillsammans med vår ansökningsblankett för sommarkollo 2019.

Ansökan måste vara inlämnad till Cityidrott senast den 3 maj! Det går bra att lämna ansökan antingen i samband med en aktivitet eller att maila in ansökan till vår mail; info@cityidrott.se