VECKANS SCHEMA 

Här nedan visas hela Cityidrotts veckoschema, det är en översikt över alla våra aktiviteter som sker på Cityidrott. Oavsett vilken skola du går på så är du välkommen till den aktivitet som du tycker verkar roligast att gå på. Tänk på att läsa av om det krävs föranmälning eller inte på aktiviteten samt var och vilken tid det är samling. Föranmälningar till våra lovaktiviteter sker alltid till vår mail, info@cityidrott.se, medan föranmälningar till t.ex. ridning och bowling alltid sker på plats på skolgårdarna. Ibland hämtar vi på olika platser och går tillsammans till en aktivitet, när vi gör detta återvänder vi alltid tillsammans till platsen där vi samlades. 

Cityidrotts populära Snapchats-kalender rullar vidare den här veckan med start kl.15:00 varje vardag (måndag-fredag) fram till fredagen den 21 december. Snapchats-kalendern vänder sig i första hand till dem barn och ungdomar som inte går på fritids och som dessutom är tillräckligt stora och får lov av sina föräldrar att ta sig till olika platser själv.   

Regler snapchat-tävling:
Under varje skoldag i december arrangerar vi en så kallad Snapchat-tävling. Det betyder att varje skoldag mellan 15:00-15:30 kommer vi att placera en anställd på Cityidrott någonstans i Landskrona, eller i någon av kransbyarna,  och som via Snapchat kommer ge ledtrådar om var man befinner sig för att hjälpa alla följare på traven i jakten på att hitta personen. 
Den första som hittar personen (Cityidrotts gömda ledare) kommer vinna en julklapp från Cityidrott. Blir personen inte hittad innan 15:30 så sparas julklappen till nästkommande dag och blir då 2 julklappar. 
Viktigt att tänka på! 
1. Varje deltagare måste ha godkännande från en förälder eller målsman om att få gå ut och delta i tävlingen.
2. Tänk på att synas ordentligt utomhus. Helst reflexer och liknande för att underlätta. 
3. Ta det lugnt i trafiken och använd övergångsställen på vägen.
4. Gå gärna minst 2 stycken tillsammans. 
5. Varje deltagare bär eget ansvar för sitt deltagande i tävlingen. Dvs. Cityidrott har ingen möjlighet att övervaka hur personer tar sig till och från platsen. 

Cityidrott kommer hela tiden kommunicera under tävlingens gång om personen blir hittad eller inte och kommer även stanna kvar på platsen extra lång tid för att säkerställa att personer som kommer dit, får information om hur det har gått. Det innebär att man helst behöver Wi-fi för att kunna ta del av samtliga ledtrådar
Du som deltagare måste följa Cityidrott på Snapchat för att kunna vara med i tävlingen. 
Tävling kommer alltså att hålla på varje skoldag (måndag-fredag) fram till fredagen den 21 december.
Det är viktigt att komma ihåg att när klockan är 15:30 så är tävlingen alltid slut, då kan man sluta leta och gå hem, tävlingen håller alltså aldrig på längre än till 15:30!

Vi önskar alla deltagare ett stort lycka till!

Att vara medlem i Cityidrott kostar 50 kronor per kalenderår och då ingår allting, bussresor, inträde, material osv. Anledningen till att allt ska ingå i 50 kronor är så att alla barn och ungdomar skall ha möjlighet att delta oavsett sociala och ekonomiska förhållanden. Medlemsavgiften kan betalas in digitalt eller till behörande ledare från Cityidrott vid en daglig aktivitet.